Tatăl fetei de 15 ani din Turnu Măgurele, desfigurată de fostul iubit, povestește prin ce chinuri a trecut: „A lovit-o ca un animal!”


O adolescentă de 15 ani a fost mutilată în bătaie de fostul iubit, un tânăr de 17 ani, violent în mode repetat. Tânărul are un șir lung de atacuri, fiind violent chiar și cu tatăl fetei dar și cu bunica lui. Deși anchetatorii știau toate aceste detalii despre tânărul agresiv, au decis să nu îl tragă la răspundere, iar acesta a continuat să agreseze. 

Imaginile și informațiile vă pot afecta emoțional.

Cei doi protagonişti ai scenelor şocante sunt Paul şi Giulia, el 17 ani, ea 15 ani. Imaginile de pe camerele de supraveghere arată cum tânărul îşi atacă fosta iubită din senin pe stradă cu o sălbăticie extremă. O loveşte cu pumnii şi nu se lasă până când fata nu cade la pământ într-o baltă de sânge, aproape inconştientă. Timp de două luni, tinerii au trăit o poveste de dragoste.

Vezi și: VIDEO. Violență de nedescris. O tânără de 15 ani, snopită în bătaie de fostul iubit pe stradă. Agresorul a ameninţat că-i violează sora

Doar că, de la fluturi în stomac şi întâlniri naive, s-a ajuns la coşmar. Giulia s-a hotărât să se despartă de Paul. Vestea că este părăsit i-a luat minţile. Furios şi extrem de gelos, adolescentul ar fi început s-o terorizeze pe fosta iubită. Tânărul îi devenise umbră. O urmărea şi o hărţuia la fiecare pas. Individul i-a trimis zeci de mesaje de ameninţare.

copila batuta 3.PNG

Tatăl fetei, primul agresat de către adolescent

A început s-o ameninţe prin fel şi fel de persoane. Că o omoară, că o violează şi pe ea şi pe sora ei”, a declarat tatăl tinerei. N-a durat mult până când a trecut şi la fapte. Iar primul care i-a căzut victimă a fost tatăl fetei, la începutul lunii aprilie.

tata copila batuta.PNG

Am fost lovit în timp ce o duceam la şcoală. M-a lovit cu un corp dur pe care il avea pe mână. Am căzut jos. El a venit cu bunica lui la mine la poartă şi încerca să mă convingă ca ei să aibă împreună o relaţie. Mă ameninţa că altfel o să fie rău”, a mai spus acesta.

A desfigurat-o în bătaie

Bărbatul a făcut plângere la poliție, însă, în zadar. Adolescentul a continuat să semene teroare în familia adolescentei. Săptămâna trecută, împreună cu un prieten, a urmărit-o pe tânără pe stradă și a atacat-o în plină zi

copila batuta.PNG

Rănile fetei au fost atât de grave încât adolescenta a ajuns mutilată la un spital din București cu chipul distrus de loviturile teribile. „A lovit-o ca un animal. Piramida nazală spartă şi câteva oase fracturate. El circulă liber pe stradă, iar fata mea stă în spital”, spune indignat tatăl adolescentei. 

Tânărul agresor a fost lăsat în libertate

Fără să-l considere un pericol, anchetatorii l-au dus într-un centru DGASPC şi l-au internat pentru 24 de ore. Aşa că, după doar o zi, tânărul a fost din nou liber să-şi verse furia. Fără vreo restricţie, adolescentul a recidivat. Aseară, după ce a băut mai mulţi litri de bere, a atacat-o pe bunica sa. De frica nepotului, femeia a fugit din casă, a sunat la 112 şi i-a reclamat comportamentul. Băiatul e client vechi al poliţiştilor.

Al patrulea dosar, înregistrat seara trecută. Tânărul a fost dus la audieri, iar poliţiştii i-au dat bunicii un ordin de protecţie provizoriu. Acum, adolescentul va ajunge, din nou, la centrul DGASPC Teleorman. În cele din urmă, procurorul de caz a dispus ca măsură preventivă pentru tânăr plasarea sub control judiciar.


Comentarii Facebook