Miercuri 24 Aprilie

Sute de români, blocaţi pe aeroporturile din Marea Britanie din cauza ninsorii. Au dormit pe jos, în fața birourilor de check-in


Sute de români sunt blocați de mai multe ore pe două aeroporturi din Marea Britanie, zborurile care ar fi trebuit să îi aducă în țară au fost anulate din cauza ninsorilor puternice. 

Sute de pasageri sunt blocați pe aeroportul din Londra. Aceștia au așteptat întreaga noapte pe aeroport, au dormit pe scaunele din sălile de așteptare, iar unii dintre ei au dormit chiar pe jos, în fața birourilor de check-in. 

Un avion care ar fi trebuit să ajungă de la Luton la Cluj azi-noapte la ora 02:45 de minute a fost amânat. De asemenea, a fost amânat un alt zbor către Suceava, iar în ceea ce privește Timișoara, un avion de la Luton ar fi trebuit să ajungă azi-noapte la ora 01:55, iar mai apoi să plece în această dimineață la 07:10 spre Germania. 

Acest lucru nu s-a mai întâmplat. În ceea ce priveşte pasagerii care şi la această oră aşteaptă pe aeroportul din Londra, nu se ştie ce se va întâmpla cu exactitate, deoarece pista a fost acoperită de un strat gros de zăpadă şi ninge şi la această oră.

Citește și: Marea Britanie, lovită de un val de frig arctic. Drumurile sunt blocate și aproape 50 de zboruri au fost anulate


Comentarii Facebook