Starețul unei mănăstiri către enoriași: După vaccinare pielea oamenilor se va umple de solzi / Reacția BOR - VIDEO


Preotul unei mănăstiri din Neamț le-a spus enoriașilor să fie cu băgare de seamă, pentru că după vaccinare pielea li se va umple de solzi. 

Este orice, vaccin nu este. Toți cei care și-au făcut vaccinul să se aștepte la următoarele boli: boli teribile de piele, insuficiență renală, accidente vasculare cerebrale, boli cardiace, boli neurologice, paralizie. Nu vor avea putere să meargă, vor fi zombi, exact cum îi vedem pe cei drogați.

Dacă mintea nu va mai funcționa la capacitatea normală, ai atentat la Dumnezeu. După vaccinare și în combinație cu noua boală, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești. Nu va exista nici o explicație cu privire la originea acestei boli. Oamenii se vor umple de solzi și cancere de sânge. Se vor umple cu răni, din care va curge lichid.

Copiii mei, oamenii își vor pierde libertatea de gândire, vor fi inactivi. Oamenii vor muri după vaccinare”, a spus starețul mănăstirii.

Purtătorul de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu, a prezentat reacția Bisericii Ortodoxe Române. ”Eu am prezentat constant poziția publică a Bisericii in această problemă (a vaccinării). Biserica Ortodoxă și celelalte culte religioase din România sprijină doar actul curat de informare cu privire la vaccinare (act care nu e o campanie, ci o reacție a bunului-simț) și îndeamnă la formarea unei opțiuni personale la adăpost de dezinformare.

Faptul ca există persoane, inclusiv clerici precum acest părinte stareț, care, departe de lumea reală a informației medicale, nu împărtășesc această poziție normală, rațională, poziție care nu are și nu poate avea nicio conotație religioasă sau teologică, spune multe despre gradul de adecvare la realitate al acestora. Amestecarea apocaliptică a vaccinării cu credința și teologia, confundarea planurilor, punerea în opoziție a credinței cu rațiunea, a Tainelor Bisericii cu actele medicale, toate acestea si multe alte confuzii alimentate delirant de site-uri conspiraționiste care dezinformează programatic, nu se intersectează niciodată cu realismul creștin și cu atitudinea instituției Bisericii.

Cred că, din fericire, impactul lor este si va rămâne minor in societate”, spune Vasile Bănescu pentru Digi FM.

Comentarii Facebook