Și-a uitat borseta plină cu droguri într-un mall, iar acum este cercetat penal pentru deținere ilegală de droguri de risc


Un tână s-a ales cu dosar penal pentru deținere de droguri după ce a uitat o borsetă plină cu substanțe interzis într-un mall din oraș. 

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ Vâlcea), borseta a fost găsită de unul dintre paznicii centrului comercial, care a sesizat autoritățile după ce a verificat conținutul acesteia. 

În urma vreficărilor efectuate de polițiștii la fața locului, au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, identificând un bărbat de 29 de ani, din Râmnicu Vâlcea ca fiind proprietarul unei borsete găsită abandonată în incinta centrului comercial, în care se aflau 12 bile din staniol ce conținea muguri vegetali de culoare verde-măsliniu cu miros înțepător, totodată fiind găsită și o cutie metalică ce conținea tot muguri vegetali de culoare verde-măsliniu și un grinder folosit la măcinarea resturilor vegetale”, transmite IPJ Vâlcea.

Pe numele bărbatului, poliţiştii au deschis dosar penal

În continuare, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere fără drept de droguri de risc, faptă prevăzută și pedepsită de art. 4 din Legea nr. 143/2000 privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.


Comentarii Facebook