Marti 29 Noiembrie

Sfârșit cumplit pentru o femeie însărcinată. Soțul infidel i-a dat cu ciocanul în cap, după ce femeia i-a cerut numele amantei


Sfârșitul tragic al unei femei a ajuns în presa din întreaga lume. Un soţ infidel a fost găsit vinovat de uciderea soţiei însărcinate, după ce a scris o listă de motive pentru a o părăsi. Incidentul a avut loc în casa lor din Missouri, SUA.

Beau Rothwell, în vârstă de 31 de ani, și-a ucis soția, pe Jennifer Rothwell, în vârstă de 28 de ani, cu un ciocan. Incidentul şocant a avut loc în casa lor din Creve Coeur, Missouri, în SUA, în timp ce se certau din cauza aventurii lui cu o altă femeie, scrie observatornews.ro.

Bărbatul a fost condamnat joi pentru crimă de gradul I, abandonarea unui cadavru și manipularea probelor fizice. În timpul procesului, Rothwell a povestit cum și-a lovit soția în cap, din spate, cu ciocanul, în timpul unui scandal pornit în casa lor din Missouri, în SUA, în noiembrie 2019. Apoi a urmărit-o şi a lovit-o din nou în timp ce se clătina încercând să ajungă la garaj, relatează Mirror.

Spiritele se aprinseseră după ce bărbatul a refuzat să-i spună soţiei sale numele amantei. El a adăugat că tânăra s-ar fi enervat, ar fi ţipat spre el că poate „rămâne alături de amanta misterioasă” şi că sarcina de 6 săptămâni pe care o avea era de fapt cu un alt bărbat, notează sursa citată. 

În vâltoarea evenimentului, am lovit-o din nou. Cred că i-am crăpat craniul, ea a căzut inconștientă și a căzut pe scări”, a spus bărbatul în instanţă.

Alte dovezi au dezvăluit modul în care soţia acestuia ar fi căutat pe internet „ce să faci dacă soţul tău este supărat că eşti însărcinată”, înainte de a fi dată dispărută. Trupul ei, plin de vânătăi, a fost găsit la aproximativ 45 de mile nord-vest de casă, o săptămână mai târziu.

Rothwell a negat că uciderea a fost premeditată și a cerut o condamnare pentru un număr mai mic de ani, pentru omor din culpă. Procurorii au susţinut însă că de fapt şi-ar fi planificat atent atacul, arătând juriului mesaje între el şi amantă şi o listă de argumente pro şi contra pe care o scrisese în ideea de a o părăsi pe Jennifer.

La o zi după ce a omorât-o, acesta a mers la poliţie şi a declarat că soţia lui a dispărut. În timp ce erau demarate căutări, el se asigura să acopere toate urmele. A fost surprins de camerele de supraveghere cumpărând produse de curăţare, între care înălbitor şi mănuşi, cu o zi înainte să-i declare dispariţia. Ulterior, la domiciliu, au fost găsite sticlele cu soluţii pentru curățare şi un covor umed, pătat cu sânge, anchetatorii confirmând că sângele era al ei.

Rothwell a fost arestat la doar câteva ore după ce a cerut ajutor pe Facebook. El a fost arestat inițial sub acuzația de manipulare a probelor, dar aceasta a fost transformată în crimă de gradul I după o descoperire în acest caz. Detectivii au folosit mostre de ADN de la părinții doamnei Rothwell și au confirmat că sângele găsit în afara casei era al ei. Bărbatul urmează să fie condamnat pe 8 iulie și riscă închisoare pe viață fără eliberare condiționată.

Comentarii Facebook