Cine e femeia din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii


Femeia de 33 de ani care s-a aruncat marți, 3 mai, de pe un bloc cu 10 etaje din Timișoara, împreună cu copiii ei, un băiat de 3 ani şi o fată de 6 ani, urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei de care divorţase.

Ce spune cea mai bună prietenă a femeii din Timișoara, care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii. Iulia era casnică și terminase psihologia

Iulia Bogdan terminase psihologia și lucra ca agent imobiliar, iar de o lună locuia cu mama ei. Prietena ei cea mai buna susține că Iulia nu era în depresie.

Fetița de șase ani avea încă semne vitale când au ajuns ambulanțele acolo, dar nu a putut fi salvată. 

Detaliile care urmează vă pot afecta emoțional!

Poliția a fost alertată prin 112, la ora 9 și 46 de minute, de cei care locuiesc în bloc.

Eram aici la mașină, luam niște obiecte personale din mașină și a strigat o femeie la mine - sună la poliție că sunt trei oameni aici pe jos. N-am mai stat pe gânduri, am făcut zece pași de aici până în fața blocului, am văzut că oamenii nu se mișcă și am sunat la 112. Nu mai mișcau, erau inconștienți”, a spus un bărbat, care locuiește în bloc.

Deja tragedia era consumată, fără ca nimeni să fi știut ceva. 

Mama și băiatul de 3 ani erau decedați, iar fetița de 6 ani nu a putut fi salvată, deși mai avea semne vitale. 

Femeia care s-a aruncat cu copiii de pe bloc îi ducea de dimineață la grădiniță, dar s-a întors din drum ca să se sinucidă.

Nu se știe de ce femeia s-a întors din drum și a parcat în fața blocului cu zece etaje. Ea și-a lăsat mașina în stradă, cu toate bunurile de valoare și a convins o femeie să o lase să intre în bloc.

Zice îmi dați drumul că am uitat, cum se spune, cartela. Zic da, cum să nu, la ce etaj mergeți? Păi, sus. Au deschis ușa și au urcat. Când mă uit pe geam, buf buf”, a spus o locatară din bloc.

Un cunoscut al mămicii a spus că părea chinuită de griji: ”O cunosc destul de bine așa, chiar ieri mergea să ducă copiii la grădiniță. Incredibil! Era slăbită, se vedea că era necăjită. Mie mi s-a părut foarte închisă, foarte tristă, când am văzut-o ieri”.

Tatăl copiilor este în Austria la muncă. Cei doi divorțaseră, dar luna trecută au depus din nou actele, să se recăsătorească.

Femeia nu locuieşte în blocul cu 10 etaje de pe terasa căruia s-a aruncat alături de cei doi copii ai ei, ea s-a deplasat la această adresă cu o maşină. Nu se știe din ce motiv. 

Comentarii Facebook