Serios? Ce-i cu lumea asta! Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei era ”ea”, abia după 10 luni de la nuntă


O femeie și-a dat seama că soțul este ”ea”, abia după 10 luni de la căsnicie. Aceasta a relatat totul pe rețelele de socializare, după ce a aflat că soțul ei ar fi o femeie și a spus că se simte înșelată.

N.A. și A.A. s-au cunoscut pe rețelele de socializare și s-au căsătorit. Nimic nu prevestea problemele care urmau să apară. 

Presupusul bărbat a pretins că este chirurg, iar nunta a venit după numai 3 luni de când s-au cunoscut, însă în cadrul unei ceremonii secrete.

Bărbatul a solicitat ca familiile să stea departe. Tânăra a relatat că ”alesul ei” nu avea documentele în regulă și nu putea participa la o nuntă legală.

Părinții soției au început să aibă suspiciuni când cuplul a cerut, în mod repetat, mari sume de bani, deși ”soțul” susținuse că este chirurg. În plus, familia femeii dorea insistent să îl cunoască, lucru care era amânat în permanență.

Pentru a scăpa de presiune, cuplul s-a mutat în Sumatra de Sud, unde victima a fost apoi închisă în casă timp de mai multe luni, după cum relatează publicația locală Coconut.

Până la urmă cei doi au putut fi despărțiți, iar falsul chirurg a fost dat în judecată. Interogat de poliție, A.A. a spus că este de fapt o femeie al cărei nume real începea cu inițialele E.Y.

În timpul dialogului cu fanii de pe internet, N.A. a fost întrebată despre viața ei sexuală și a spus că ”partenerul” ei stingea întotdeauna lumina și insista să o lege la ochi înainte de sex, așa că habar nu a avut că soțul ei este o femeie. 

Comentarii Facebook