Incident șocant între doi adolescenți: Un băiat de 16 ani a obligat un tânăr să îngenuncheze, apoi i-a tăiat gâtul. Totul a pornit de la o fată


Un conflict între doi adolescenți s-ar fi putu transporfa într-o tragedie, după ce unul dintre ei i-a tăiat gâtul „rivalului” său. Motivul scandalului a fost o fată. 

Incidentul a avut loc în Oradea, iar din primele informații s-a stabilit că cei doi se cunoșteau, fiind elevi la aceeași școală, scrie bihon.ro

Atacul a avut loc într-un parc din oraș

Între cei doi a avut loc un conflict spontan care ar fi degenerat. În urma scandalului, unul dintre tineri i-a provocat celuilalt mai multe tăieturi adânci la nivelul gâtului, după ce l-a umilit, silindu-l să îngenuncheze în fața lui. 

parc oradea.jpg

La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de Ambulanță, inclusiv o Unitate de Terapie Intensivă Mobilă SMURD. Agresorul este elev la Colegiul Tehnic Mihai Viteazul din Oradea. Acesta ar fi venit în parcul în care se afla victima şi i-ar fi cerut să se pună în genunchi şi să scoată tot ce are în buzunre.

Agresorul a mai provocat probleme și în trecut

După ce l-a urmărit şi a observat că face ceea ce îi cere, agresorul a scos din buzunar un cuţit cu o lamă de aproximativ 10-15 cm şi l-a tăiat la gât. Tânărul agresor este înregistrat în evidențele poliției cu antecedente. El a fost prins la scurt timp după atac într-un alt parc din oraș. Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele atacatorului. 


Comentarii Facebook