Premieră: Despăgubire după ce un pacient a murit din cauza vaccinului anti-COVID-19


Judecătorii au dat despăgubiri maxime, după ce un pacient a murit din cauza vaccinului anti-COVID-19.

Un bărbat a murit în 2021 după ce s-a vaccinat cu serul anti Covid-19 al companiei AstraZeneca, iar logodnica acestuia va fi despăgubită, anunță bbc.com.

Cântăreţul rock Zion (48 de ani) s-a îmbolnăvit la opt zile după ce primise vaccinul şi a murit în mai 2021. Logodnica lui, Vikki Spit, a chemat ambulanţa când Zion a acuzat dureri de cap ”îngrozitoare” pe 13 mai 2021. Paramedicii au crezut că Zion suferea de o migrenă și l-au lăsat acasă, iar după câteva zile a murit. Pe certificatul lui de deces scrie că a murit din cauza unor complicaţii apărute după vaccinare.

Vikki crede că logodnicul ei ar fi fost bine dacă primea mai devreme tratamentul adecvat. Ea a mai spus că rokerul era sănătos. 

Logodnica lui a primit în urma unei înţelegeri judiciare valoarea maximă a despăgubirilor legale de 120.000 de lire sterline (139.400 de euro), dar consideră că această sumă nu este suficientă. Ea își dorește 180.000 de lire, pentru că a acumulat multe datorii după ce nu a mai beneficiat de veniturile obţinute de Zion.

Comentarii Facebook