Scandal la Eforie, după ce salvamarii i-au scos copiii din valuri: ”Copiii mei pot înota cum vor: cu picioarele în sus, cu capul în apă!” - VIDEO


O femeie a făcut un scandal monstru la Eforie Nord, după ce salvamarul i-a scos copiii din apă. Aceștia înotau nesupravegheați, iar pe plajă era ridicat steagul roșu. 

Conform celor care au intrat în apă după copii, mama se afla la 200 de metri distanță, iar cei doi minori nu erau mai mari de 12 ani. 

Știu exact unde sunt copiii mei. Nu contează la ce distanță erau. Eu pot să îmi las copiii unde vreau. Tu nu ai dreptul să țipi la nimeni de pe plajă. Te rog frumos să îți vezi de atribuțiile tale. Copiii mei se pot scaldă cum vor: cu capul în apă, cu picioarele deasupra, se scaldă cum vor”, a strigat mama către salvamar. 

Noi mai stăm cinci zile aici și e ultima dată când te mai iei de acești copii. Copiii mei înoată mai bine decât ai înotat tu vreodată, în viața asta”, a spus femeia.

Salvamarul i-a atras atenția să nu mai lase copiii nesupravegheați în apă, dar femeia a spus că o face pe răspunderea ei. Interlocutorul ei i-a transmis că dacă mai face asta va chema poliția. 

Până acum, 17 persoane au murit înecate de la începutul sezonului estival.

Video: Adevărul.ro

Comentarii Facebook