Codin Maticiuc spune lucrurilor pe nume după tragedia de la Crevedia: „Cel mai bun centru pentru arși este avionul către vest”


Codin Maticiuc, autorul inițiativei „Spitale publice din bani privați”, reacționează după explozia de la Crevedia. Potrivit celui mai recent bilanț: 3 pacienți sunt în continuare în stare critică, alți 24 sunt internați, iar 12 au fost transferați în spitale din străinătate.

„Drama de la Crevedia ne amintește încă odată că cel mai bun centru pentru mari arși din România este avionul către vest. Sau adevărata Europă cum i se mai spune vestului”, a reacționat Codin Maticiuc.

Amintim că, Fundația lui Maticiuc asigură finanțarea secției de Neonatologie de la Clinica de Ginecologie „Dominic Stanca” din Cluj-Napoca. Condițiile de la maternitatea Clinicii „Dominic Stanca” se vor schimba, cu o investiție de 250.000 de euro, realizată de Untold și Sports Festival, prin Fundația Metropolis. 

3 pacienți răniți în exploziile produse sâmbătă seară la stația GPL din Crevedia sunt în continuare în stare critică, fiind internați la Spitalul de Urgență Floreasca (două persoane), respectiv Spitalul Bagdasar Arseni (o persoană), alți 24 sunt internați în spitale din țară în stare medie sau ușoară, iar 12 au fost transferați la spitale din străinătate. Numărul deceselor a rămas același - două persoane. 

Comentarii Facebook