Rușii se extind pe toate flancurile. Au fost poziționate rachete nucleare la granița cu Finlanda


Rusia se extinde pe toate flancurile, rachete nucleare Iskander au fost poziționate la granița cu Finlanda. Decizia Moscovei vine după ce rușii a amenințat regimul de la Helsinki că va amplasa rachete atomice în zonă în cazul în care țara nordică va decide să adere la NATO. 

Convoiul cu rachete nucleare a fost filmat în timp ce se deplasa înspre orașul Vyborg,  aflat la 40 de km de granița cu Finlanda. 

Imediat ce președintele Finlandei a declarat că țara va adera la NATO o întreagă divizie de rachete Iskander s-a deplasat către Vyborg,  aproape de granița ruso-finlandeză. Se pare că este vorba despre o unitate militară nouă care se va forma în Vyborg sau în acea regiune. Echipamentul este unul nou, sunt camioane Ural care se deplasează spre acea zonă. Așadar, finlandezilor, pregătiți-vă să... aderați la NATO! Noi camioane Ural, 7 rachete Iskander, pare că o nouă unitate militară se formează acolo. Bună treabă!”, este mesajul transmis în clipul video publicat pe reţelele de socializare ruseşti, unde sunt prezentate camioane care transportă rachete balistice Iskander, conform surselor Daily Mail.


Comentarii Facebook