Român, arestat pentru că a pornit o drujba într-un bar din Spania, după ce i s-a spus să își pună mască



Un român a provocat panică pe o terasă din Ibiza. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a început să îi amenințe cu o drujbă pe clienții unui restaurant.

Un român a provocat panică pe o terasă din Ibiza. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a început să îi amenințe cu o drujbă pe clienții unui restaurant, după ce unul dintre ei i-a atras atenția să poarte masca de protecție.

Incidentul s-a produs pe o terasă din Ibiza, Spania. Un român a dorit să meargă la o terasă din stațiune, dar odată ajuns la locație, unul dintre clienții de la masă i-a reproșat că nu poartă mască de protecție, deși ar fi fost obligat să facă acest lucru.

Atâta timp cât nu stătea la masă și nu consuma nimic, bărbatul era obligat să poarte masca de protecție, așa cum impun măsurile sanitare anti-COVID aplicate în țară, relatează Antena 3.

Bărbatul a refuzat să poarte masca de protecție și s-a certat imediat cu restul clienților. Românul a pornit un întreg scandal, apoi a părăsit terasa. Ulterior, el s-a întors, însă de această dată conflictul a degenerat.

Românul l-a amenințat cu drujba pe un alt bărbat

Cetățeanul român a venit cu o drujbă și a început să îl amenințe pe bărbatul care i-a cerut să poarte mască. După câteva minute, agresorul a părăsit terasa în fugă.

Polițiștii au fost chemați prin apel la numărul unic de urgență. La fața locului, s-au deplasat agenții de la secția de Poliție a Corpului Național din Ibiza.

Bărbatul fugise de la locul faptei, dar a fost localizat în centru. Românul a fost recunoscut pentru că avea la el drujba și o canistră de benzină. Autoritățile spaniole au dispus arestarea bărbatului.


Comentarii Facebook