Rapperul Puya, mesaj pentru care merită RESPECT: Dacă vrei cu adevărat să ajuți românii, cumpără produse românești! - VIDEO


Rapperul Puya a postat un mesaj plin de sentimente naționale autentice, prin care fiecare, cu gesturi mici, putem ajuta România, fără a mai tot cere de la alții. 

M-am săturat de toate lamentările astea. Toată lumea așteaptă ceva, ba de la stat, ba de la o babă moartă, de la avere, de la cineva… Păi dacă vrei să îți iei țara înapoi, cumpără-ți un teren, cât mai mare. Dacă vrei să ajuți românii, atunci cumpără produse românești. E foarte simplu. Nu ajuți neapărat firma, cât ajuți oamenii care lucrează la firma aia.

Dacă din zece sucuri de roșii, niciunul nu te mulțumește, ia din ce țară vrei. Dar, dacă găsești unul care e de la noi, uită-te pe spate la etichetă și vezi dacă e făcut aici, la noi, și dacă e diferență de preț de un leu, doi lei, cinci lei, gândește-te că diferența aia de preț pe care o plătești, ajută un român să rămână acasă, ajută niște părinți să aibă părinți. Ajută satele noastre să nu fie pustii. Gândește-te bine când ajungi la raft”, a spus rapperul Puya.

Dacă v-a plăcut mesajul sau vreți să îl vadă și apropiații dvs, vă invităm să îl distribuiți pe rețelele sociale. 

Comentarii Facebook