Reacția lui Dorin Cioabă, autoproclamatul rege al romilor, după ce romii au furat un tanc rusesc în Ucraina


Romii au reușit să fure un tac rusesc din Ucraina, tractându-l cu un tractor. Probabil, mașinăria de război va fi topită.

I-am intrebat ciorditai tancu rusilor?, ciordit si topit. Sa numere încă o data bine rușii tancurile, romi se jura ca nu l-au luat ei HAZ DE NECAZ!”, a scris regele Cioabă

Romii au furat un tanc rusesc în regiunea Kherson din sudul Ucrainei 

Romii au furat un tanc rusesc în sudul Ucrainei, în cursul nopții de sâmbătă, scrie publicația de limbă ucraineană și rusă Unian.ua, citat de Hotnews.ro.

Jurnaliștii scriu că în noaptea de sâmbătă spre duminică romii ar fi furat un tanc de la invadatorii ruși. Rușii au rămas fără vehiculul de luptă în satul Lyubimovka din regiunea Kherson din sudul Ucrainei.

Romii au furat un tanc în satul Lyubimovka. Repetăm. Romii. Tanc. Furat. De la ruși", a scris un locuitor din zonă pe rețelele de socializare.

Oamenii din care au citit postarea i-au susținut sincer pe romi în comentariile lor: „Glorie romilor ucraineni. Ține-o tot așa!”; „Acum am văzut totul în viață”; „Și ei sunt cetățeni ai Ucrainei, fac ce pot”.

Vezi AICI video cu tancul furat.

Comentarii Facebook