Povestea cutremurătoare a unei fetițe care a dispărut în 2019. A fost descoperită într-o cameră secretă, la 250 km de casă


Un caz bizar a avut loc în SUA, o fetiță de doar patru ani, dispărută fără urme în iulie 2019, a fost găsită doi ani mai târziu într-o cameră secretă dintr-o casă din comitatul Ulster, la aproximativ 250 de kilometri de casă.

Paislee Shultis a fost dată dispărută, existând suspiciuni de răpire. Pe atunci, părinții ei, Kimberly Cooper și Kirk Shultis Jr., care însă nu dețin custodia fetiței, au fost principalii suspecți, însă anchetatorii nu au descoperit probe incriminatoare, astfel că pista a fost abandonată.

Luni, poliția din Saugerties a obținut un mandat de percheziție pentru o locuință din oraș, după ce a primit mai multe informații potrivit cărora fetița ar fi fost văzută acolo. Proprietarul casei a negat că ar avea vreo informație despre locul în care s-ar afla aceasta atunci când detectivii i-au bătut la ușă, relatează NBC New York, citat de Digi 24.

Însă, după o oră de căutări fetița a fost găsită într-o cameră secretă, umedă și întunecoasă, improvizată sub scara ce duce la subsolul casei. Era ascunsă împreună cu Kimberly Cooper.

Copila în vârstă de 6 ani, a fost dusă la spital. Medicii au constatat că era într-o stare bună de sănătate și a fost externată după câteva ore. Părinții Kimberly Cooper și Kirk Shultis Jr., dar și tatăl acestuia, Kirk Shultis Sr., au fost arestați și se confruntă cu mai multe acuzații, între care răpire, sechestrare și punere în pericol a unui copil. Ulterior aceștia au fost eliberați pe cauțiune, notează sursa citată.

Comentarii Facebook