Polițiștii din Hunedoara fugăriți de mulțime, după ce au vrut să rețină un bărbat fără documente de ieșit din casă - VIDEO


Polițiștii din Hunedoara au fost puși pe fugă de mulțime după ce au încercat să rețină un bărbat care nu avea documentele necesare pentru a ieși din casă.

Locuitorii din cartier au avariat mașinile de poliție și i-au lovit pe agenții speriați. 

În imagini se aud înjurături și chiar se folosesc pistoalele cu șocuri electrice.

Urmare a incidentelor semnalate în cartierul Micro 7 din municipiul HUNEDOARA, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și jandarmerie.

Trei dintre persoanele care au luat parte la aceste incidente au fost deja reținute și sunt conduse la sediul poliției urmând a fi audiate cu privire la comiterea infracțiunilor de ultraj tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere (intrucât două dintre autospecialele de poliție au fost avariate in cursul intervenției).

Intervenția polițiștilor era una de verificare a respectării deplasării spațiul public pe parcursul stării de urgență. Aceștia au identificat o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, care ar fi fost introdusă întruna dintre autospecialele de poliție întrucât nu a avea asupra sa documentele prevăzute de lege și, mai mult decât atât, era recalcitrantă, moment în care o parte dintre cei prezenți în zonă au devenit violenti la adresa polițiștilor”, precizează Poliția.

Comentarii Facebook