Pescobar, demolat de un artist iubit de tineri: ”Nu-mi convine să merg cu copiii mei, să mănânc stricat dintr-o bucătarie care arată ca o epavă!”


Tzancă Uraganu, unul dintre maneliștii preferați de tinerii de azi, l-a taxat dur pe Paul Nicolau, cunoscut ca Pescobar,, după Taverna Racilor a fost închisă de Protecția Consumatorilor.

În legătură cu Taverna Racilor, că am distribuit şi eu ştirea care a apărut şi unii mi-au zis că mă bucur de necazul altuia… Eu nu m-am bucurat în viaţa mea de necazul nimănui, dar nu-mi convine să merg cu copiii mei la restaurant, mai ales cum e restaurantul ăsta al lui Paul, pe care l-a făcut cunoscut… chiar îl admiram pentru ceea ce face, mi se părea ceva wow! Vă spun foarte sincer, nu-mi convine să merg eu acolo sau cu copiii mei sau cu cineva, cu familia, şi să mănânc stricat de la o bucătărie care arată ca o epavă!”, a spus Tzancă Uraganu.

În momentul în care îţi faci o afacere, înaintea lui Dumnezeu, trebuie să ai grijă ca omul să fie mulţumit, nu să-şi baţi joc de om, pentru că Dumnezeu nu ajută, indiferent de afacere, că eşti constructor, trebuie să faci construcţia să fie bună, să nu plouă prin casă, să se trezească omul că şi-a dat banii munciţi pe o casă sau pe un apartament şi îl plouă în casă sau pică pereţii pe el! Când faci un restaurant trebuie să-i dai la om să mănânce ce trebuie, proaspăt, să fie ţinut în condiţii bune, mai ales când eşti la un nivel, cum era Taverna Racilor! Pentru că omul vine cu familie, cu copii, cu cine vine şi se îmbolnăveşte! Să te uiţi tu la trei lei, să iei în plus, să îmbolnăveşti oamenii! E valabil pentru toţi cei care aveţi restaurante, eu personal pe unde o să mă duc, dacă o să văd aşa ceva sau o să găsesc mâncare stricată, fac TikTok la toată lumea, şi live, şi astea… La mine, Pro TV-ul eu sunt! Când fac eu un TikTok ştie toată România! E vorba de copiii mei, e vorba de mine, cum să merg să mănânc o mâncare stricată? Mai bine spuneţi, nu mâncaţi, şi vezi de treaba ta, că eu dacă vin te pun pe TikTok şi pe live-uri şi vă fac de râs în ultimul hal pentru că meritaţi! Stăm să ne îmbolnăviţi voi?”, a mai spus manelistul.

Şi pentru Paul… nu credeam, chiar îl admiram pe băiatul ăsta, pe Pescobar, şi ziceam bravo lui! Aşa cum zice lumea… că e ţăran, nu contează! Se descurcă, bravo lui, dar când văd că lumea e luată în bătaie de joc şi mănâncă dintr-o bucătărie care arată ca o epavă şi ruginită… şi la mine a venit ANPC-ul!”, a încheiat Tzancă Uraganu.

Comentarii Facebook