O fetiță de șapte ani din Dolj, spulberată de pe bicicletă. Șoferul care gonea nebunește a lăsat copila fără suflare - VIDEO


Imagini cu puternic impact emoțional au fost surprinse duminică în localitatea Bistreț, județul Dolj. O fetiță de șapte ani a fost pur și simplu spulberată de pe bicicletă de un șofer care gonea nebunește, cu mult peste limita legală.

O fetiță de șapte ani din Dolj, spulberată de pe bicicletă

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, duminică, în jurul orei 20.15, polițiștii din cadrul Poliție Municipiului Băilești au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Bistreț s-a produs un accident rutier. Întreaga scenă a fost surprinsă pe o cameră de supraveghere amplasată în zonă. Imaginile sunt greu de vizionat și au un puternic impact emoțional.

Pe filmuleț se vede cum o fetiță pleacă pe o bicicletă și încearcă să traverseze strada, iar în câteva secunde un bolid negru trece în viteză și o aruncă pe copilă la câtiva zeci de metri. Acesta nu se oprește nicio secundă să vadă ce s-a întâmplat cu fetița. O lasă abandonată pe marginea străzii. Oamenii care se aflau într-un local din zonă aud zgomotul puternic și fug imediat să o ajute pe copilă. Polițiștii au declanșat o anchetă.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat că un autoturism, care se deplasa pe DN 55 A, în comuna Bistreț, ar fi accidentat un copil care se deplasa pe bicicletă, după care și-ar fi continuat deplasarea, părăsind locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Din păcate, în urma evenimentului rutier, copilul de 7 ani a decedat la fața locului. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

Politistii au continuat cercetările în vederea identificării conducătorului auto și tragerii acestuia la raspundere. În urma cercetărilor efectuate a fost identificat conducătorul auto, în persoana unui tânăr de 30 de ani, din comuna Bistreț, care a fost reținut 24 de ore, iar acum este în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj. Marți, tânărul va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.


Comentarii Facebook