Şoferul care a lovit o fetiţă pe bicicletă şi a lăsat-o să moară, în Bistreţ, a fost reţinut: „Mi-a fost frică"


Şoferul care a lovit o fetiţă în vârstă de şapte ani şi apoi a lăsat-o să moară, după teribilul accident din Bistreţ, judeţul Dolj, a fost reţinut şi a explicat că nu a oprit pentru că i-a fost frică.

Şoferul în vârstă de 30 de ani care a omorât o fetiţă de şapte ani, într-un cumplit accident produs pe 15 august 2021, în zona localităţii Bistreţ, a fost reţinut pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

În faţa anchetatorilor, dar şi atunci când a fost dus la audieri, şoferul fugar a declarat că a fugit de la locul accidentului şi a lăsat-o pe fetiţă să moară pe marginea drumului pentru că i-a fost frică.

Tragedia s-a produs duminică seară, pe DN 55A, în comuna Bistreţ, atunci când tânărul de 30 de ani, aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în Spania, care circula cu viteză mare, a spulberat-o pe fetiţa care încerca să traverseze strada cu o bicicletă.

Impactul a fost filmat de o cameră de supraveghere montată în zonă.

Pe imagini se poate observa cum copila încearcă să traverseze strada, prin loc nepermis, şi este lovită în plin de maşina condusă de tânăr cu viteză. Impactul a fost atât de puternic încât fetiţa a fost aruncată zeci de metri pe şosea.

În seara zilei de 15 august 2021, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Bistreţ s-a produs un accident rutier. La faţa locului s-au deplasat poliţişti, care au constatat că un autoturism care se deplasa pe DN 55A, în comuna Bistreţ, ar fi accidentat un copil care se deplasa pe bicicletă, după care şi-a continuat deplasarea, părăsind locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Din păcate, în urma evenimentului rutier, copilul de şapte ani a decedat la faţa locului. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Poliţiştii au continuat cercetările în vederea identificării conducătorului auto şi tragerii acestuia la răspundere.

În urma cercetărilor, a fost identificat conducătorul auto în persoana unui tânăr de 30 de ani, care a fost reţinut pentru 24 de ore. În cursul zilei de astăzi, cel în cauză urmează a fi prezentat unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă", a declarat inspector principal Daniela Pîrvulescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.


Comentarii Facebook