O femeie din Baia Mare și un bărbat din Tulcea, ÎMPUȘCAȚI la Paris în atacul terorist

 

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a anunţat, pe Facebook că în atentatele teroriste de vineri noapte de la Paris a murit şi o tânără din Baia Mare.

 

În aceste momente tragice prin care trece naţiunea franceză şi care au îndoliat întreaga lume, îmi exprim regretul profund şi compasiunea. Cu atât mai mult cu cât în sângerosul atac şi-a pierdut viaţa o băimăreancă de-a noastră. Rugăciunile mele se îndreaptă spre toţi cei care au pierdut pe cineva drag în acest tragic atentat, spre francezi, români, băimăreni. (...) Cred că fiecare dintre noi, oamenii simpli, trebuie să transmitem dorinţa noastră de pace. Să lăsăm deoparte divergenţele, războaiele şi permanenta luptă pentru putere. Nimic bun nu aduce umanităţii dacă acest război dintre creştini şi musulmani continuă. Mai mult ca oricând avem nevoie de egalitate, libertate şi fraternitate. Pe plan mondial”, a scris Cătălin Cherecheş, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

 

Lăcrimioara Pop, originară din Baia-Mare, şi Ciprian Calciu din Tulcea, se aflau pe o terasă, iar dintr-o mașină s-a deschis focul asupra mulțimii. 

 

Ei doi au avut neşansa să se afle la locul nepotrivit. Am fost informat despre faptul că Lăcrămioara Pop şi Ciprian Calciu se aflau la o terasă în Paris şi au fost împuşcaţi mortal dintr-o maşină în care se aflau terorişti. Am luat legătura cu familia şi vom face tot ce ne stă în putinţă să-i sprijinim şi să-i ajutăm”, a declarat pentru Vocea Transilvaniei Anton Rohian, prefectul de Maramureş.

 

Autoritățile franceze anunță până acum 128 de morți și 200 de persoane sunt rănite în urma atentatelor de vineri seara.

 

 

 

Comentarii Facebook