O femeie a ajuns la spital după ce a atins un șervețel care era agățat de ușa mașinii sale


Un incident ciudat a avut loc în SUA, unde o femeie a ajuns la spital, unde a fost internată, după ce a atins un „șervețel otrăvit” în urma unei cine aniversare, la un restaurant din Texas.

Erin Mims, din Houston, Texas, proprietara unui salon de coafură, și-a sărbătorit ziua de naștere marți după-amiază alături de soțul ei, când a atins un șervețel care părea să fie otrăvit. Când cuplul a părăsit restaurantul și s-a îndreptat spre mașină, pe una dintre uși era atârnat un șervețel. Femeia spune că în aproximativ cinci minute de la atingerea șervețelului, întregul braț a început să se simtă amorțit, nu putea respira și inima îi bătea frenetic, relatează Mirror. 

Aceasta a aruncat șervețelul și nu s-a gândit prea mult la el, deschizând ușa cu vârful degetelor. Ea l-a întrebat pe soțul ei dacă a pus șervețelul acolo, dar nu a făcut-o. Erin s-a întors apoi la restaurant și s-a spălat pe mâini înainte de a se urca înapoi în mașină. Cu toate acestea, ea a susținut că a început să simtă furnicături în degete și apoi simptomele s-au agravat progresiv.

Peste cinci minute, tot brațul meu a început să mă furnice și să se simtă amorțit. Nu puteam să respir. Am început să am frisoane, mă durea pieptul, inima îmi bătea foarte repede", a spus femeia.

Soțul ei a condus-o apoi la cel mai apropiat spital, unde medicii au efectuat analize de sânge și un tomograf. Doctorul i-a spus că nu există suficientă substanță în sistemul ei pentru a determina ce este, dar s-a dovedit a fi o încercare de otrăvire. 

De când și-a împărtășit povestea îngrijorătoare pe rețelele de socializare, au existat mai multe comentarii care sugerează că situaţii similare s-au întâmplat și altor persoane, deși acest lucru nu a fost verificat. Între timp, expertul local în controlul otrăvirilor Mark Winter de la Centrul de Otrăvire din Southeast Houston a spus că simptomele descrise de Erin se potrivesc cu sute de otrăvuri. 

Comentarii Facebook