Cartea cu sfaturi: ”Cum îți înjuri profesorii?” și ”Cum să îți minți părinții?”, retrasă din librării


Cartea ”Profu' crede că învăț - caiet plin de idei ca să supraviețuiești anului școlar” a fost retrasă din librării, pentru că este aberată.

Autoarea a explicat că volumul este adresat copiilor cu vârste între 6 și 10 ani și conţinea sfaturi controversate. Printre altele copiii erau indrumaţi să își spioneze profesorii pe Facebook sau să dea cu capul în carte până dispare tot stresul. 

Tot de aici, cei mici aflau cum să facă vodoo dacă profesorii le-au dat note mici. 

Editura a menţionat că astfel de exemplare sunt un real succes în toată lumea.

Sfaturile apărute în carte:

"Dacă vrei că părinții să îți cumpere ceva, spune că e pentru școală. Părinții sunt destul de proști și cred orice" (sfatul 8/pg 37)

"Dacă ai mare nevoie de ceva, iar ei nu îți cumpără, improvizează! A împrumuta nu e același lucru cu a fura (mai ales dacă te prinde) ..Corectorul l-am șutit de la mama, chiar dacă a descoperit că îi lipsește, încă nu știe că e la mine, așa că îl tot caută.. sunt sigură că o să renunțe și o să-și cumpere unul nou" (sfatul 35/pg 119)

"M-am gândit să-i trag una tare de tot dar mi-am adus aminte cum data trecută a țipat super tare. Mai bine să nu-i lovești pe frații tăi dacă crezi că s-ar putea să te audă părinții, e de preferat să mai aștepți un pic, când n-o să fie ai tăi acasă" (sfatul 41/pg139)

"Dacă vrei să te răzbuni scrie în Death Note! Un carnețel supranatural cu care poți să omori o persoană dacă îi scrii numele înăuntru în timp ce îi vizualizezi fața. Să fii atent că prenumele să fie corecte, să nu cumva să omori pe altcineva din greșeală [...] Poți să alegi data la care o să moară [...] persoana o să moară din cauza unui atac de cord" (sfatul 58 și 59/pg 190)"

Comentarii Facebook