Miercuri 28 Februarie

O mamă s-a îmbătat și a comandat un Uber pentru a merge în Ucraina: ”Să luăm un taxi și să mergem să-i ajutăm”


O femeie din Manchester, UK, mamă a doi copii, a relatat că s-a îmbătat atât de tare și, în loc să comande un Uber pentru a ajunge acasă, a vrut să meargă în Ucraina.

Leoni Fildes, o femeie în vârstă de 34 de ani a participat la ziua de naștere a unui prieten apropiat și au discutat și despre situația din Ucraina. Aceasta susține că a băut puțin cam mult înainte de a chema Uber-ul. I-a spus șoferului să o ducă din Swinton, Manchester, până în Ucraina. 

Femeia a dat comandă de mașină, dar drumul către Ucraina costa 4.578 de lire, dus-întors. Fildes a avut însă noroc cu banca, căci un consultant a sunat-o, crezând că i-a fost furat cardul. În acest fel, femeia nu a mai ajuns în Ucraina.

Iubitul meu este în armată și vorbeam dacă ar trebui să plece. Am spus: Dacă se duce, merg cu el. După un pahar, încercam să luăm un taxi spre casă. Am spus: Să luăm un taxi și să mergem să-i ajutăm”, a precizat femeia.

Uber a încercat să ia plata de nouă ori din contul meu. Erau destul de hotărâți”, a spus Leoni Fildes.

Un purtător de cuvânt al Uber a spus: ”Putem confirma că nicio solicitare de călătorie nu a fost făcută cu succes în acest caz. Analizăm în continuare acest lucru pentru a înțelege ce s-a întâmplat”, scrie metronews, citată de DCNews.

Comentarii Facebook