O bunicuţă de 82 de ani a reușit să alunge un hoţ care voia să-i fure banii din casă. „I-a aplicat câteva palme zdravene”


O femeie de 82 de ani a dat dovadă de un curaj maxim atunci când a observat că un hoț i-a călcat pragul casei. S-a întâmplat în comuna Vutcani din judeţul Vaslui, acolo unde un hoț a intrat în miezul nopții în casa unei femei, în vârstă de 82 de ani, hotărât să fure bunuri şi bani. Din păcate pentru el, treaba nu a mers conform planului. 

Bunicuța l-a luat la pălmi pe hoț

Imediat ce l-a sesizat în casă, bunicuța a dat dovadă de un curaj maxim. S-a dus spre el şi în timp ce-l certa i-a şi aplicat câteva palme zdravene. Speriat, hoţul bătut a dat bir cu fugiții şi nu a mai reuşit să fure nimic, notează vremeanoua.ro

Imediat femeia a sunat la 112, iar cazul a fost preluat de poliţiştii Secției 7 Poliție Rurală Banca, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad. „În urma cercetărilor efectuate, s-a descoperit că fapta a fost comisă de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, care locuiește fără forme legale în comuna Vutcani, județul Vaslui. Bărbatul ar fi fost surprins de persoana vătămată, motiv pentru care și-ar fi asigurat scăparea, fără a sustrage bunuri sau valori”, au declarat polițiștii vasluinei. 

Sesizarea a fost primită în data de 29 iulie prin 112, iar ca urmare a activităților specifice desfășurate, în aceeași zi, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de comiterea infracțiunii.

Față de bărbatul de 42 de ani a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore

Ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile. „Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului”, a mai precizat IPJ Vaslui.


Comentarii Facebook