Momente critice pentru adolescentul tăiat la gât de către un băiat de 16 ani. Mai mulți tineri au fost martorii incidentului șocant


Un adolescent de 16 ani din Oradea a fost la un pas de moarte după ce un băiat de aceeași vârstă l-a tăiat în zona gâtului cu un cuțit. 

S-a întâmplat miercuri, 22 iunie, seara, într-un parc unde cei doi și-au dat întâlnire. Victima a intuit că va urma un conflict așa că a apucat să-și cheme prietenii în zonă. Adolescenții au fost însă martori neputincioși la atac. Unul dintre ei a sunat la 112 și a încercat să-i dea prietenului său primul ajutor, până la sosirea ambulanței. 

Citește și: Incident șocant între doi adolescenți: Un băiat de 16 ani a obligat un tânăr să îngenuncheze, apoi i-a tăiat gâtul. Totul a pornit de la o fată

Victima a fost operată și este internată la terapie intensivă

Adolescentul în vârstă de 16 ani a fost operat, fiind vorba despre o intervenţie chirugicală complexă care a durat câteva ore. Medicii spun că acum starea lui este stabilă, dar următoarele ore sunt cruciale pentru că lama cuţitului i-a atins peretele carotidei.

Cum a reușit agresorul să-l rănească aproape mortal pe adolescent 

Totul s-a întâmplat aseară, puţin după ora 20, într-un parc din Oradea. Cei doi adolescenţi se ştiau deja şi cu doar câteva minute înainte au avut o altercaţie verbală la câţiva metri distanţă. Şi-au dat întâlnire în parc pentru a discuta, dar victima ştia că va urma o bătaie, astfel că a luat cu el câţiva prieteni. 

Când au ajuns acolo, agresorul  l-a pus să îşi scoată tot ce are în buzunare şi să îngenuncheze în faţa lui, dar acesta a refuzat. Fără ca cineva să mai apuce să intervină,  agresorul a scos un cuţit şi l-a tăiat în zona gâtului, după care a fugit.

Înjunghiat în fața prietenilor

Prietenii adolescentului rănit au sunat la 112, dar până la sosirea ambulanței unul dintre ei a acordat primul ajutor și chiar a reușit să-i oprească hemoragia. 

Agresorul a fost găsit câteva ore mai târziu de poliţişti într-un alt parc din oraş. A fost reţinut pentru 24 de ore şi astăzi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de alte măsuri preventive, mai ales că prietenii victimei spun că acesta este un adolescent cu probleme şi nu este la primele episoade de violenţă.


Comentarii Facebook