Cum s-a întâmplat accidentul teribil în care un bebeluş a căzut din maşina condusă de tată. Micuţul este în comă


Un bebeluș de numai un an  este în comă profundă, după ce a căzut din mașina aflată în mers pe care o conducea tatăl acestuia. Accidentul a avut loc pe un drum din județul Caraș-Severin. Într-o curbă, copilul s-ar fi desprins din scaunul special în care era transportat fără centuri cel mic, portiera s-a deschis, iar bebelușul a fost aruncat pe șosea. 

Medicii sunt rezervați cu privire la starea bebelușului. Acesta a fost rănit grav, este în comă și se află internat la Spitalul pentru Copii din Timișoara. Accidentul a avut loc miercuri, 22 iunie pe șoseaua ce traversează localitatea Ciuta. 

Cum s-a întâmplat nenorocirea

Bebeluşul în vârstă de un an se afla pe scaunul pentru copii, pe bancheta din spate a autoturismului, dar nu era prins şi în centuri. La volan era tatăl său. Într-o curbă uşoară spre stânga, bebeluşul s-a dezechilibrat, a alunecat din scaunul pentru copii, portiera s-a deschis, iar copilul a căzut direct pe şosea. A fost rănit grav şi a fost transportat de urgenţă la spital.

Tatăl său, în vârstă de 44 de ani, a fost testat şi cu aparatul etilotest, iar poliţiştii au constat că acesta nu consumase alcool înainte de a se urca la volan. Anchetatorii continuă cercetările într-un dosar penal deschis pentru vătămare corporală din culpă, notează digi24.ro


Comentarii Facebook