O femeie, tăiată cu un cutter, în sala de judecată, de către fostul soţ. Cei doi erau în proces pentru custodia copilului


Momente de panică într-o sală a judecătoriei din Constanța. O femeie de 33 de ani a fost  atacată de fostul soț, cu care se judecă pentru custodia copilului. 

Potrivit primelor informații, atacul a avut loc în sala 1, acolo unde se desfășura procesul între cei doi soți. Femeia se judeca cu atacatorul pentru custodia copilului pe care îl au împreună. Agresorul avea interdicție să se apropie de fosta lui soție,  așa că a profitat de faptul că se vor afla în judecătorie în aceeași încăpere. 

Atacată de fostul soţ în sala de judecată

Bărbatul a intrat în sală cu un cutter şi a atacat-o pe fosta soţie. Femeia a fost tăiată pe obrazul drept şi în zona urechii. Rana ar fi ajungând, potrivit martorilor şi pe gât.

O ambulanță a ajuns la fața locului și au preluat-o pe femeie pentru a o transporta la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale suplimentare. Între timp, bărbatul a fost reținut de polițiști. 

Astăzi, în jurul orei 11.45, polițiștii Secției 3 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, în incinta Judecătoriei Constanța s-ar afla o persoană care prezintă o plagă tăiată.  Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o femeie, de 33 de ani, care ar fi fost tăiată, în zona feței, de către fostul concubin, de 44 de ani”, au transmis polițiștii constănțeni. 

Din primele cercetări, se pare că incidentul a avut loc în timp ce ambele persoane se aflau într-o sală de judecată, într-un proces civil.  Autorul se află în custodia polițiștilor, urmând a fi condus la audieri.  Femeia a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, fiind conștientă și cooperantă. La acest moment, cercetările sunt în desfășurare”, au mai adăugat aceștia, potrivit ziuaconstanta.ro.


Comentarii Facebook