Mirele scăpat pe jos la nuntă i-a dat în judecată pe cei patru tineri care ar fi trebuit să îl țină


Mirele scăpat pe jos de nuntași i-a dat în judecată pentru că îi consideră responsabili de incident și de problemele de sănătate pe care le are. 

I-am chemat în instanță să plătească toate cheltuielile pe care le-am achitat eu din cauza lor. Pe ei nici nu-i interesează de mine, nu m-au întrebat cum sunt sau dacă am nevoie de ajutor”, a declarat Liviu Filimon, pentru BihorJust.

Pe 17 septembrie 2021, ceea ce trebuie să fie cea mai frumoasă zi din viața lor s-a transformat într-un coșmar pentru Liviu Filimon și proaspăta lui soție. Petrecerea a avut loc la o sală de evenimente din Băile Felix. După dansul mirilor, mai mulți prieteni l-au luat pe sus pe mire, în mijlocul sălii.

Au venit să mă ia pe sus, dar nu m-au luat cum trebuie. M-au aruncat odată în sus, pe urmă când m-au aruncat a doua oară, m-au scăpat și am căzut pe spate”, a explicat, la scurt timp de la acel moment, Liviu Filimon.

Mirele a tras mult timp pentru a-și reveni după acest incident. El s-a recuperat în Germania, unde lucrează de 9 ani și are asigurare medicală.

Abia după 7-8 luni de tratamente și recuperare am putut să reîncep lucrul. Dar și așa, din cauza durerilor pe care le am la spate, nu pot lucra mai mult de 4 ore pe zi”, a explicat Liviu Filimon.

Am stat cam patru săptămâni în spital, în Germania, și după aceea am stat la pat două săptămâni, acasă, fără să mă pot ridica. Au urmat două luni în care mi s-a permis să mă ridic din pat, dar nu mai mult de 10 minute.” Nu cunoaște exact termenii medicali, dar știe că medicii i-au spus că, în urma căzăturii, i-au fost afectate vertebrele 6 și 7. ”Sunt crăpate și tocite. Problema este că una dintre ele nu se reface și chiar se desface”, a explicat Liviu.

Liviu Filimon e dezamăgit că niciunul din cei patru tineri care l-au scăpat din brațe la nunta sa nu s-a interesat de starea lui de sănătate: ”Unul dintre ei m-a sunat vreo două-trei luni, să vadă cum sunt, ceilalți nimic”. În plus, spune el, cei care l-au scăpat din brațe ar fi adus un martor care ar fi declarat că, acum 11 ani, Liviu ar fi căzut cu motocicleta, accident care i-ar fi afectat atunci coloana. ”Adică ei îi fac pe doctori proști, ca și cum nu ar vedea că vertebrele sunt crăpate de acum”, spune, dezamăgit, tânărul.

Procesul va avea loc în 12 octombrie. 

Comentarii Facebook