Măsuri la Primăria Florești pentru a limita extinderea coronavirusului


Primăria Florești a luat măsuri pentru a nu permite aglomerarea și formarea de cozi la ghișee. 

Începând de mâine implementăm o nouă măsură legată de combaterea COVID-19 (din această seară discutând deja despre o pandemie). Reglementarea vine ca o urmare firească a celorlalte măsuri luate până acum și a regulilor și recomandărilor unor instituții precum Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență sau DSP. Detalii ceva mai jos.

Până atunci, RECOMAND TUTUROR FLOREȘTENILOR, TUTUROR CONTRIBUABILILOR, SĂ EVITE PE C T POSIBIL PREZENȚA FIZICĂ LA GHIȘEELE PRIMĂRIEI SAU INTERACȚIUNEA DIRECTĂ CU FUNCȚIONARII PUBLICI. Taxele și impozitele se pot plăti online, sesizările se pot trimite via e-mail, iar nelămuririle se pot rezolva și telefonic.

Legat de noua măsură, aceasta va consta în:

- Amplasarea în fața intrării Primăriei a unui mic cort, unde cei care doresc a intra în Primărie vor completa un formular, după modelul adoptat de Comitetul Național pentru Situații de Urgență. - Este vorba de o Declarație pe propria răspundere, care va primi număr de înregistrare și va fi stocată, act care poate atrage răspundere penală în cazul nedeclarării realității.

- La fața locului vor fi prezente cadre medicale, care vor prelua persoanele considerate cu risc.

- Accesul în Primărie se va face strict după completarea formularului și unda verde primită din partea cadrelor medicale.

- Intrarea în Primărie se va efectua în grupuri de maxim 10 persoane”, a transmis primarul Horia Șulea.

Comentarii Facebook