Sambata 26 Noiembrie

Mai sunt prieteni Dan Bittman și Andreea Esca, după ce artistul a acuzat-o pe știristă că a mințit despre infectarea cu COVID


Dan Bittman a surprins pe toată lumea la începutul pandemiei, când a acuzat-o pe Andreea Esca de faptul că și-a înscenat infectarea cu Covid.

E prietenă cu mine, dar părerea mea e că nu e nimic adevărat. Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta. Nu așa se trece și nu așa se revine la știri veselă și ferice”, a declarat Dan Bittman la acel moment.

Invitat la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Bittman a oferit lămuriri.

Asta nu știu (n.red. dacă mai suntem prieteni), ea trebuie să spună. Nu ne vedem foarte des. E prietenă cu mine, în măsura în care eu o consider în continuare prietenă. Îmi cer scuze Andreea în public că am spus ce am spus. Mi s-a părut puțin cusută cu ață albă(…). 

Am spus într-un interviu că eu nu prea cred că a avut Andreea COVID și vă spun și de ce. Legea spune că dacă noi doi avem COVID acum, domnii aceștia care ne filmează aici, plus dumneavoastră, trebuie să intrați 14 zile în carantină. Toată lumea trebuie să plece acasă să vedem au COVID sau nu au, că altfel infectăm întreaga instituție. Nu s-a oprit Pro tv, Andreea Esca este mijlocul Pro TV, ea ia legătura cu toată lumea.

Când a intrat ea în carantină trebuia să intre totul în carantină. Și mi s-a părut puțin ciudat.

Nu găseau bolnavi în rândul artiștilor, au încercat cu sportivi, cu oameni din presă.(…) Poate l-am luat, mi-a fost și mie rău, eu am o sinuzită care mă macină de multă vreme, nu am avut gust, miros, dar e o viroză, o viroză grea”, a declarat Dan Bittman.

Artistul a vorbit și despre sumele pierdute în timpul pandemiei.

Eu zic că jumătate de milion de euro ușor la nivel de Holograf, la nivel de bani rulați. 170 și de angajați.(…) Nici nu știu dacă mai știu versurile pieselor mele. E vorba de umilință”, a mai spus Dan Bittman.

Comentarii Facebook