Liderul cecen, care a devenit viral după ce a apărut în bocanci Prada, a anunțat de 26 de ori într-o lună că „până seara” Mariupol va fi cucerit


Începând cu 4 martie, Ramzan Kadîrov, liderul cecen, a anunțat de 26 de ori pe canalul său de Telegram că orașul ucrainean Mariupol, care este blocat de armata rusă, inclusiv de unități ale regimentului Ministerului Afacerilor Interne și Gărzii Naționale din Cecenia, va fi cucerit „până seara”, scrie portalul independent de știri Realitatea Caucazului.

​​Câteva dintre postările lui Kadîrov, care a devenit un producător cheie de știri despre agresiunea militară rusă: 

  • „Îi chem încă o dată pe cei care sunt la Mariupol să se predea imediat, altfel, până seara… Zic din nou: până seara!” (14 martie) 
  • „Mariupol va fi în curând curățat complet de Bandera și shaitani” (15 martie) 
  • „Mariupol va fi în curând curățat complet de Bandera și acoliții lor” (17 martie) 
  • „Nu va trece mult până la finalizarea completă a eliberării Mariupolului” (31 martie) 
  • „Orașul este deținut de agențiile ruse de aplicare a legii. A mai rămas foarte puțin și Mariupol va fi curățat complet de câinii Bandera!” (1 aprilie) 

După o lună de bombardamente necontenite și o blocare completă a orașului, în care majoritatea clădirilor au fost distruse, armata ucraineană continuă să controleze o serie de cartiere importante din Mariupol, scrie libertatea.ro.

Cuvintele lui sunt deja pur și simplu ridicole. Kadîrov continuă tendința de a spune prostii. Acest lucru este valabil și pentru kadîroviții săi, ei sunt mai implicați în jafuri și filmarea videoclipurilor în acele zone care sunt controlate temporar de armata rusă”, precizează Realitatea Caucazului. 

Mariupol a fost distrus în proporție de 90% de armata rusă, iar o parte din două districte au fost capturate temporar, în timp ce luptele continuă în altele, transmit reprezentanții Regimentului Azov. Aceștia susțin că cecenii duc bătălii demonstrative pentru videoclipuri, „luptând fie cu clădiri goale, fie cu ferestre, fie cu semafoare”.

Comentarii Facebook