Duminica 25 Septembrie

Le-a cerut să nu i se adreseze cu apelativul „doamnă” şi a dat la maxim muzica bisericească. Misiune bizară pentru polițiști


Misiune bizară pentru poliţiştii din Oradea, după ce o femeie prinsă în flagrant s-a blocat în maşină şi a început să se comporte ciudat. Totul a început atunci când un echipaj al Poliţiei a surprins-o pe femeie după ce a parcat neregulamentar, blocând o bandă de circulaţie.

În momentul în care poliţiştii s-au apropiat de ea, femeia a fugit spre mașină, s-a urcat la volan şi a blocat uşile. Pentru că nu au reuşit să o convingă să iasă, poliţiştii au solicitat sprijin, însă tot degeaba. Agenţii au încercat să-i explice femeii că nu i se întâmplă nimic, au întrebat-o dacă îi este teamă de amendă, însă ea a negat. Din autoturism, le-a scris cu degetul mesaje pe geam, le-a cerut să nu i se adreseze cu apelativul "doamnă" şi apoi a dat la maxim muzica bisericească, scrie Antena 3. 

Polițiștii au dus și un negociator, însă aceasta refuză constant să iasă ori măcar să deschidă geamul ca să predea actele, motiv pentru care poliţiştii aflaţi la faţa locului au solicitat sprijinul unui echipaj al Ambulanţei Bihor. Poliţiştii au restricţionat circulaţia în zona în care s-a produs incidentul şi dirijează traficul pentru a evita un eventual ambuteiaj, notează sursa citată. 

Comentarii Facebook