Un român și-a dezgropat prietenul mort după ce l-a visat și i-ar fi spus că este încă viu


Un sucevean s-a ales cu dosar penal după ce și-a dezgropat prietenul mort de câteva zile pe motiv că l-a visat și i-ar fi spus că este viu.

Preotul din localitatea Corocăieşti a alertat poliția, după ce familia mortului a reclamat situația absurdă, scrie Suceava Live.

La data de 2 aprilie 2024, în jurul orei 9.00, preotul paroh a fost anunţat de către familia defunctului despre faptul că mormântul acestuia a fost profanat. Deplasându-se la faţa locului, preotul a observat că cele spuse de membrii familiei se confirmă, respectiv mormântul este săpat, pământul înlăturat, iar capacul sicriului este deschis, motiv pentru care a sesizat organele de poliţie prin S.N.U.A.U. 112”, a transmis IPJ Suceava.

Bărbatul care a dezgropat mortul este simpatizant al cultului „Oastea Domnului” și a spus că după înmormântare din 28 martie, în noaptea de 1 aprilie l-a visat pe ”fratele Viorel” și a crezut că i-a transmis un semn de viață din sicriu, conform unor surse din Poliția Suceava.

După aceste declarații, bărbatul în vârstă de 45 de ani a ajuns la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Suceava, iar polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de profanare de cadavre sau morminte.

Comentarii Facebook