Dana Budeanu le-a ironizat pe femeile care mănâncă vegan de Paște: ”Au ele o rețetă de miel vegan, din ce?”


Dana Budeanu a șters pe jos cu vedetele care spun că nu consumă drob şi friptură de Paşte din motive de ”vegănism”.

Dana Budeanu și-a exprimat opinia în legătură cu femeile care adoptă un stil de viață vegan și îl promovează în perioada de Paște. În această perioadă, multe gospodine caută rețete delicioase și potrivite pentru a le oferi celor dragi. Totuși, există și persoane care resping bucatele tradiționale și preferă gustările vegane, deoarece nu consumă carne sau alte produse de origine animală.

Dana Budeanu a comentat ironic acest subiect și le-a adresat și o întrebare celor care evită consumul de miel și drob de Paște”Vine Paștele acum, se pregătesc astea, au o rețetă de miel vegan, din ce? Din ciorapi pisați? Din ce faceți miel vegan? Știi ce se întâmplă „zici că e carne, plant based”. Ok, din ce este? Din plastic pisat sau din ce este? Cum arată? Din ce e făcut? Ce înseamnă cretinismul ăsta? Din ce faci drob? „Dar nu trebuie să mănâncă neapărat drob”, dar voi ce mâncați, nebunelor, de Paște? Soia? Tofu cu avocado?”, a spus Dana Budeanu, vizibil ironică, într-un videoclip.

Nici Lidia Fecioru nu este de acord cu acest stil de viață, dar nici chiar cu postul. Specialista consideră că avem nevoie de carne ca de aer, slănina fiind, spre exemplu, un aliment de aur pentru organism.

E alegerea fiecăruia. E bine să ții câte o perioadă de post. Se spune că e detoxifiere, dar nu e așa. E doar o anemiere în masă. Nimeni nu te pedepsește. Nici măcar Dumnezeu că ai mâncat. Acolo sus se pun pe cine ai bârfit, pe cine ai urât, cât ai urât. Nu se pune ce ai mâncat. A numărat cineva cratițele de borș? Nu. Dar bucățile de ceafă? În Univers se înmagazinează faptele noastre. Nu trebuie să așteptăm să ni se răsplătească binele”, a declarat Lidia Fecioru bioenergoterapeut, în exclusivitate la Pastila de Frumusețe de la Spectacola.

Mai mult, totul este pentru a respecta trendul actual, este de părere Lidia Fecioru, care spune că tinerii sunt extrem de afectați din ce în ce mai tare de acest stil de viață. Astfel, specialista îndeamnă oamenii să-și creeze propriul stil de viață, să nu mai țină cont de „turmă” și să nu uite niciodată de proteina animală.

Uite așa, sunt foarte mulți tineri care ajung la 30-35 de ani și fac diabet, pentru că e mâncare negătită. Au murit copii din cauza hranei vegane. Eu nu înțeleg chestia asta, spălarea pe creier de a fi în trend, nu trebuie, fii ca tine, nu te uita în jur, fă ce simți nu, nu trebuie să mănânci ce e în trend. Noi avem nevoie de proteină, cum ar fi slănina, avem nevoie de ea pentru creier și ficat ca de aur. Noi nu, noi nu mâncăm gras”, ne mai spune Lidia Fecioru.

Comentarii Facebook