Iordache despre internarea lui Liviu Dragnea: Nu e nicio diferenţă între spitalele de stat şi cele private


Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache, a declarat, în Parlament, cu privire la internarea preşedintelui Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea într-un spital privat, că nu există diferenţe între spitalele de stat şi cele private.

Nu am detalii, este o problemă personală(...) Chiar dacă ştiu, repet, problemele personale trebuie păstrate, cele de sănătate, la nivel personal. (...) Domnul preşedinte Dragnea a avut o opţiune pentru un anumit spital, nu există nicio diferenţă între spitalele de stat şi modul în care sunt trataţi pacienţii într-un spital de stat şi unul privat. Nu cred că pentru o intervenţie sau pentru o internare de urgenţă, aşa cum a avut dumnealui, că s-a internat în cel mai apropiat spital e un capăt de ţară, eu şi colegii mei avem respect pentru modul în care pacienţii sunt trataţi şi în spitalele de stat, cât şi în cele private”, a declarat Florin Iordache.

Eu am fost anul trecut când am fost operat într-un spital de stat şi modul în care am fost tratat şi condiţiile pe care le-am avut într-un spital au fost mult mai mult decât mulţumitoare. În plus, prin faptul că s-au crescut salariile din sistemul sanitar, prin faptul că au fost alocate şi o serie de instituţii spitaliceşti, şi-au îmbunătăţit condiţiile. Discutăm de aparatură, de construcţia de noi secţii şi aşa mai departe. Sunt premise că sănătatea pentru guvernare a constituit şi constituie o prioritate”, a mai spus Iordache.

Codrin Ştefănescu a declarat că Liviu Dragnea rămână internat în spital, pentru infiltrații, după ce șeful PSD a amânat operația după luna iunie.

Liviu Dragnea are avea o dublă hernie şi probleme cervicale, conform unui anunţ făcut de secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu.

Comentarii Facebook