Halucinant. Produse de fast-food de la McDonald's, vândute online la prețuri URIAȘE, după ce compania americană a anunțat că pleacă din Rusia


După cozile interminabile la restaurantele McDonald's, cauzate de anunțul închiderii acestora, în spațiul online rusesc au apărute anunțuri cu produsele junk food recent achiziționate și care erau acum scoase la vânzare. 

Oamenii din Moscova vând online sos dulce-acrișor de la McDonald's, precum și alte produse de la celebrul lanț american de fast food. Prețurile la care se vând astfel de produse sunt halucinante, acestea variind între 1000 și 5000 de ruble. Pentru comparație, la o simplă căutare pe site-urile oficiale McDonald's din Rusia, putem observa că un meniu dublu nu depășea prețul de 600 de ruble, iar o plăcintă cu vișine nu poate ajunge cu siguranță la 5000 de ruble.

După ce lanțul american de fast-food McDonald's a anunțat, marți, că a decis să își închidă temporar cele 850 de restaurante ale sale din Rusia și să-și suspende toate operațiunile din țară, rușii au luat cu asalt fast-food-urile fiind înregistrate cozi uriașe. Poate părea o banalitate, însă aparent oamenii nu se vor deprinde atât de ușor cu golirea pieței din Rusia, în urma plecării a peste 100 de companii internaționale. 

Comentarii Facebook