A vrut să plece pe front în Ucraina, după o ceartă cu soția, dar s-a ales cu două dosare penale. Ce a făcut „marele” erou al națiunii


În timp ce unii stau în rând la pașapoarte, alții se pornesc pe front. Acesta este și cazul unui bărbat din Suceava, care după o ceartă cu soția a decis brusc că vrea să plece pe front în Ucraina. Supărat pe soție, suceveanul s-a hotărât să plece la război, dar toate acestea doar după ce a băut câteva pahare de alcool.

Determinat să treacă granița pentru a servi patria vecină, bărbatul a fost oprit de polițiști, în fața cărora a început să se destăinuie. Hotărât să se înroleze în armata ucraineană, bărbatul din Suceava a mărturisit că a avut unele neplăceri acasă, s-a certat cu soția sa și apoi a decis să plece să dea o mână de ajutor pe frontul din Ucraina. Vizibil derutat, polițiștii de frontieră au început să facă mai multe cercetări cu privire la cetățean și au descoperit că acesta nu deține permis de conducere. În plus, el condusese autoturismul sub influența băuturilor alcoolice, notează aloiasi.ro.

Chiar și după ce a realizat că trebuie să răspundă în fața legii, bărbatul și-a exprimat dorința aprigă de a merge la război. Astfel, acesta i-a întrebat pe polițiști dacă poate merge pe front după proba de sânge, făcând promisiunea că va reveni. Din păcate, oamenii legii au întocmit pe numele suceveanului un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi altul pentru conducere fără permis, potrivit sursei citate. 

Comentarii Facebook