Joi 4 Iunie

Guvernul chinez dat în judecată, pentru pandemia de coronavirus. Se cer despăgubiri colosale


Avocatul american Larry Klayman și grupul său de avocatură Freedom Watch, împreună cu compania Buzz Photos (Texas), au deschis un proces împotriva guvernului chinez, armatei chineze, institutului de virologie Wuhan, directorului Institutului de Virologie Wuhan, Shi Zhengli, și generalului major al armatei chineze, Chen Wei.

Despăgubirile cerute se ridică la 20.000 de miliarde de dolari (20 de trilioane), iar inițiatorii procesului susțin că virusul COVID-19 este rezultatul unei arme biologice pregătite de autoritățile chineze, potrivit publicației Business Today, citată de Forbes.ro.

Reclamanții susțin că virusul a fost scăpat de la Institutul de Virologie Wuhan și că virusul COVID-19 a fost ”proiectat” de China pentru a ucide populațiile în masă.

Grupul american citează mai multe rapoarte media care au spus că a existat un singur laborator de microbiologie în China, care a gestionat viruși avansați precum noul coronavirus – în Wuhan. Pentru a acoperi, susțin reclamanții, China a legat declarații privind coronavirusul și protocoalele de securitate națională.

Comentarii Facebook