Duminica 28 Aprilie

Fiica Elenei Lasconi intră în politică, având acum notorietate după ce și-a umilit mama în fața întregii țări


Oana Lasconi, fiica Elenei Lasconi, a spus că vrea să intre în politică, bazându-se pe popularitatea obținută după ce şi-a scos mama din cursa pentru alegerile europarlamentare din 2024.

Elena Lasconi a mărturisit că a votat DA la referendumul pentru familie și s-a declarat susținătoarea căsătoriei între bărbat și femeie. Fiica ei, Oana, a atacat-o dur, fiind vii dezbateri în mediul online.

După ce s-a aflat, USR a anunțat scoaterea Elenei Lasconi de pe lista de europarlamentar. ”Un homofob în minus în Parlamentul European”, a transmis fiica Elenei Lasconi.

Oana Lasconi se descrie pe Instagram ca fiind o ”anticapitalistă transilvăneană în Paris”. Aceasta are 31 de ani și este o susținătoare a drepturilor LGBTQ+, comunitate din care spune că face parte.

Oana Lasconi s-a mutat în capitala Franței în urmă cu șapte ani, pentru a-și urma pasiunea pentru gaming. Ea se declară socialistă.

În ultima postare, Oana Lasconi a transmis că nu exclude ideea de a intra în politică.

Drama neștiută a Elenei Lasconi, criticată dur de fiică. A fost atât de săracă, încât nu avea ce mânca: „Dumnezeu m-a binecuvântat cu minunea mea de fată”

Comentarii Facebook