Două românce, şoferiţe de TIR, au ajuns în arest în Spania, după ce au fost prinse la furat. Furau marfa și o vindeau în România


Două șoferițe de TIR, românce, împreună cu un alt cetățean român, tot șofer profesionist, s-au făcut de rușine în Spania și au ajuns direct în arest, după ce au furat marfa pe care o transportau. 

Cele două femei au fost arestate în provincia Zaragoza, alături de un alt șofer român de TIR, după o anchetă desfășurată de Garda Civilă (Guardia Civil). Ancheta a început în luna februarie a acestui an, după mai multe plângeri care priveau un șantaj și amenințare cu o armă de foc, care s-au dovedit a fi false. 

Totuși, în urma investigațiilor, polițiștii spanioli au descoperit o adevărată rețea de hoți foarmată din mai mulți șoferi români de TIR, printre care și două femei, și rudele acestora. 

Furau propria marfă și o vindeau în România pe bani grei

Potrivit publicaţiei cope.es, şoferii de TIR transportau articole sportive, printre care haine, biciclete electrice şi alte accesorii, iar o parte din marfă era furată şi vândută ulterior de prieteni sau rude ale hoţilor.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au găsit şi mai multe produse ce fuseseră furate şi urmau să fie vândute. Cei trei români au fost arestaţi.

Sursa foto: Antena1


Comentarii Facebook