Marti 31 Ianuarie

VIDEO - Imagini virale cu reacția surprinzătoare a regelui Charles când un britanic îi cere să iasă la o bere împreună


Un filmuleț cu Regele Charles care dă un răspuns amuzant unui bărbat care i-a cerut să meargă la bere împreună a devenit viral. Videoclipul a fost filmat în iulie, când Charles era încă prinț, dar a adunat aproape 8,6 milioane de vizualizări săptămâna trecută, după ce a ajuns rege, scrie The New York Post. 

Este ceva despre care aș putea vorbi toată viața”, a declarat Daniel Walker, în vârstă de 36 de ani. Walker a spus că i-a propus lui Charles să bea o halbă de bere la ceremonia de deschidere a Jocurilor Commonwealth din 28 iulie

Abia terminasem lucrul și ieșisem să mă întâlnesc cu colegii mei la o băutură. La un moment dat l-am văzut. M-am gândit că dacă merg la o halbă, să îl întreb dacă vrea și el una”, își amintește britanicul. 

Clipul de 14 secunde, filmat de Andrew Gould, îl arată pe Charles făcând cu mâna mulțimii când Walker strigă brusc: 

- Walker: Charles, vrei să mergi la o bere?

- Regele Charles: Ce?

- Wlaker: Vrei să mergi la o bere?

- Regele Charles: Unde?

Momentul spontan a făcut ca mulțimea să izbucnească în râs, după care Charles spune: „Va trebui să recomanzi un loc”. Walker a fost surprins că prințul a răspuns unei astfel de propuneri. „Nu credeam că îmi va răspunde”.

Noul Rege al Marii Britanii a atras simpatia supușilor săi

Se pare că întâlnirea regală a lui Walker nu s-a încheiat aici, deoarece i s-a spus de către echipa de securitate să aștepte deoarece Charles dorea să-l cunoască. „Era pe cale să plece, dar apoi m-a văzut și și-a întins mâna înainte de a întreba ce slujbă am”, a povestit bărbatul. Noul rege i-a urat apoi bărbatului „toate cele bune”. 

Walker a spus că acest moment l-a făcut să-l placă pe Charles și mai mult pentru că i-a văzut latura umană. „Oamenii nu văd toate lucrurile bune pe care le-a făcut, deoarece sunt mereu în căutarea aspectelor negative, dar am mult respect pentru el”, a povestit bărbatul care speră că Charles își va onora invitația la un moment dat. 

Momentul i-a atras lui Charles simpatia oamenilor. „Regele are timp pentru oameni”, a scris un bărbat, în timp ce altul a adăugat: „Îmi place să văd că e uman”. Alții au amintit momente amuzante din trecut. „Este foarte amuzant! L-am întâlnit când aveam 17 ani și l-am întrebat dacă pot să mă căsătoresc cu unul dintre fiii lui. A spus: 'alegeți-vă'!”, a susținut o internaută. „Are același simț al umorului ca și mama lui”, a scris altul.

Sursa foto: Profimedia Images


Comentarii Facebook