Dorian Popa a intrat în alertă, a investit și el în afacerile lui Călin Donca, milionarul din Ardeal: „Am fost contactat de soţia domnului Călin”


Dorian Popa a dezvăluit că a fost contactat de soția lui Călin Donca, afaceristul din Ardeal care a fost arestat preventiv, din pricina unor ilegalități fiscale. Se pare că artistul a investit în achiziţia unei „bucăţele de parc fotovoltaic”, după ce l-a contactat pe afacerist ca să-și pună panouri fotovoltaice pe casa sa din Domnești.

Milionarul brașovean, Călin Donca, acuzat de manipularea pieței de capital, înșelăciune și evaziune fiscală, a avut o relație foarte apropiată cu artistul și vloggerul Dorian Popa. Acum însă Popa nu știe dacă a făcut ceva la „limita legii”. Acesta susține că a fost contactat de soția lui Donca pentru a-i spune că afaceristul nu ar fi vinovat pentru ce se întâmplă.

„Sunt două diferenţe pe care trebuie să le marchez. Trebuie să fiu sincer. În primul rând am fost contactat de soţia domnului Călin, care îmi spune că nu este adevărat ce se întâmplă, însă chiar nu mai ştiu ce să mai cred. Deocamdată nu ştim ce se întâmplă acolo. Singurul lucru care pe mine m-a băgat un pic în starea de alertă a fost prelungirea arestului de la 24 de ore la 29 de zile. Ceea ce mă face să cred totuşi că există oarecare dovezi. Înţeleg că parcurile fotovoltaice nu sunt incluse în acuzaţiile ce-i sunt aduse domnului. Însă problema ce mă frământă în mod direct este că şi dacă ar fi chestii din trecutul dânsului se pot răsfrânge şi asupra afacerilor contemporane, şi nu ne place situaţia şi nu putem să stăm deloc relaxaţi sau liniştiţi”, a dezvăluit Dorian Popa, potrivit Viva.

Investiția pe care a făcut-o artistul constă în niște panouri fotovoltaice pe care a dorit să și le pună pe casa sa din Domnești, dar artistul a achiziționat și „bucățele” dintr-un parc fotovoltaic.

„Eu am plătit panourile de pe casa mea, moment în care l-am cunoscut pe Călin. Eu îmi doream să spun panouri fotovoltaice pe casă în momentul în care au explodat preţurile la curent. L-am contactat. Am cunoscut un om dezinvolt, cu vorbele la el. Că am fost sau nu un guşter nici măcar nu ştiu deocamdată, pentru că încă nu s-a dovedit nimic. Suntem doar într-o stare de alertă, întrucât nu avem nicio informaţie. Restul investiţiei a fost achiziţia unei bucăţele de parc fotovoltaic. Am investit 24.000 euro, dar vă pot spune că sunt oameni care au investit sume sănătoase”, a spus Dorian Popa la Antena 3 CNN.

Investitorii care au avut legătură cu afacerile lui Călin Donca au intrat în alertă.

Citește și: Alex Bodi l-a atacat dur pe Dorian Popa, pentru că s-a dezis de Călin Donca: ”Ești ca Iuda”

Comentarii Facebook