Alex Bodi l-a atacat dur pe Dorian Popa, pentru că s-a dezis de Călin Donca: ”Ești ca Iuda”


Milionarul brașovean, Călin Donca, acuzat de manipularea pieței de capital, înșelăciune și evaziune fiscală, a avut o relație foarte apropiată cu artistul și vloggerul Dorian Popa. Ultimul i-a promovat afacerile, iar acum s-a întors împotriva lui Donca și l-a acuzat că l-a țepuit.

Dorian Popa a cumpărat panouri fotovoltaice de la milionarul Călin Donca pentru casa lui, iar ulterior amândoi au investit într-un parc fotovoltaic. Artistul a mărturisit că nu știe și nu poate confirma dacă sunt adevărate sau nu acuzațiile care i se aduc afaceristului.

Sunt șocat, sunt consternat și în același timp debusolat pentru că nu știu ce se întâmplă cu investițiile noastre. Nu am reușit niciunul dintre noi să încasăm ceva în urma investiției. Parcurile există fizic, lucru care ne induce în eroare și mai tare pe noi cei care am investit acolo. Este posibil să fi fost părtaș la o escrocherie, ca să spun așa. Până acum noi, cei care am reușit să ne reunim telefonic, nu am reușit niciunul dintre noi să și încasăm ceva în urma investiției. Din păcate, din partea lui Călin Donca nu dăm de nimeni, nu răspunde nimeni la telefon, este așa un fel de ceață totală în care nu știm cum să acționăm”, a mărturisit Dorian Popa, notează Știrile Pro TV.

Alex Bodi e de părere că Dorian Popa a procedat incorect, asta pentru că în momentul în care milionarul a fost arestat, artistul s-a dezis total de omul de afaceri.

Ce fel de om poți să fii când te dai prieten cu cineva doar la bine, petreceri, distracții, încasezi și bani. Stai cu omul acela la masă, calci în casa lui îi cunoști familia, iar când omul respectiv are probleme ești primul care se dezice de el. Și asta gratis, doar că îți țâțâie chiuloasa. Ce fel de caracter poți să ai tu ca om, ca bărbat. Și pe deasupra mai vorbești și de Dumnezeu, de credință de suflet curat, când tu ești cel mai mare Iuda. Morala: aveți grijă pe cine țineți lângă voi, cui îi dați să mănânce pentru că omul acesta este primul care se va răzvrăti împotriva ta gratis”, spune Bodi pe TikTok.

Dorian Popa este criticat foarte dur pe TikTok, de mai mulți vloggeri, pentru modul în care încearcă să profite de orice situație.

Comentarii Facebook