Doi soți tineri au murit unul după altul încercând să-și salveze câinele. Singurul supraviețuitor a fost patrupedul


O tragedie cumplită a avut loc duminică în Sorcy-Saint-Martin, Franța. Doi soți de 25 de ani au vrut să își salveze câinele cu orice preț, dar au sfârșit dramatic unul după celălalt. Cuplul a sărit într-un râu ca să își recupereze câinele, însă ambii au rămas blocați într-o conductă de beton.

Teribilul incident a avut loc în timpul unei banale plimbări. Câinele a scăpat din lesă și a sărit în rîu, în jurul orei 17:30, înainte de a fi luat de un curent violent. Bărbatul a sărit primul în apă în încercarea disperată de a-și salva animalul. A fost urmat de partenera sa de viață. Din păcate, ambii au rămas blocați în țeava de beton.

Martorii au chemat imediat ajutoare, dar în ciuda eforturilor salvatorilor, care au încercat masaj cardiac timp de 45 de minute, cei doi soți nu au mai putut fi salvați, scrie TF1, preluat de Observator.

Câinele celor doi a reușit să iasă singur din apă. O anchetă cu privire la cauzele morții a fost deschisă de către procuratură, chiar dacă scenariul înecului accidental este cel mai preconizat a fi „luat în considerare”.

Foto: Imagine cu caracter ilustrativ

Comentarii Facebook