Doi părinţi şi-au uitat copilul în mijlocul străzii, după ce au plecat în vacanţă. Totul a pornit de la o mică neînțelegere dintre adulţi


Situație inedită în Italia, doi părinţi au făcut fără voie un remake a filmului „Home Alone”, după ce şi-au uitat copilul de şapte ani în mijlocul unei străzi din oraşul italian Bologna.

Incidentul a avut loc în weekend. Totul a pornit de la o mică neînțelegere dintre cei doi adulţi. Aceştia trebuiau să plece în vacanţă separat cu o rulotă şi o maşină. Copilul trebuia să meargă cu tatăl său, iar mama urma să vină după ei în autoturism. Doar că băieţelul a ţinut cu orice preţ să meargă cu maşina, iar tatăl i-a dat voie. I-a spus să se ducă la mama lui, doar că femeia nu a fost informată de schimbarea de ultimă clipă şi nu şi-a dat seama că fiul său nu este în rulotă, cu tatăl său, scrie Observator.

Copilul a rămas singur, în stradă, câteva ore, până când a fost observat de vecini, care au dat alarma. Poliţiştii au luat legătura cu mama copilului, care a crezut în tot acest timp că asistă la o farsă. Când şi-a dat seama că este real, femeia a făcut cale întoarsă ca să îşi recupereze băieţelul. Părinții nu au fost denunțați, dar întâmplarea a fost sesizată Parchetului pentru minori, care va demara investigații, informează Il Resto del Carlino.

Comentarii Facebook