Luni 6 Iulie

Detalii din cazul Caracal. Mama Luizei: Pe WhatsApp, Luiza a părăsit grupul clasei miercuri noaptea


Mama Luizei Melencu a declarat că o colegă a fiicei sale a sunat-o după ce a observat că, în noaptea de miercuri spre joi, Luiza a ieşit de pe grupul de WhatsApp al colegilor de clasă puţin după miezul nopţii.

La ora 10.25 de dimineaţă am fost apelată pe Facebook de prietena de clasă a fiicei mele, care mi-a zis că la ora 00.56 pe grupul de WhatsApp al clasei a apărut mesajul că Luiza a ieşit de pe grup. Fata este plecată acum în vacanță, dar a semnalat acest aspect şi Poliţiei. I-am dat numărul de telefon al unui domn poliţist de la Criminalistică. Telefonul Luizei nu a fost găsit deocamdată de anchetatori. Fata care m-a sunat zice că nu putea să iasă de pe grup decât dacă folosea telefonul”, a povestit Monica Melencu.

De la politie ni s-a spus că trebuie să se verifice dacă cineva a folosit cartela Luizei sau dacă numărul s-a dezactivat automat de pe grupul clasei ca urmare a faptului că nu a fost folosit mult timp”, a mai precizat Monica Melencu.

Luiza a dispărut în aprilie 2019, iar Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, a spus că a omorât-o în ziua în care a luat-o la ocazie şi, la fel ca în cazul Alexandrei, i-ar fi ars cadavrul, scrie Mediafax.

Comentarii Facebook