Detalii cutremurătoare în povestea mamei care și-a lăsat fetița singură 6 zile, pentru o întâlnire. Micuța a mâncat perna, înainte de moarte


Au ieșit la iveală noi detalii despre tragedia care a marcat o țară întreagă. Alessia Pifferi, o femeie în vârstă de 36 de ani din Milano, și-a lăsat fetița de un an și jumătate singură, încuiată în casă timp de șase zile, pentru a petrece timp cu noul iubit pe care tocmai îl cunoscuse pe Tinder. 

Citește și: O fetiță de un anișor a murit de foame, mama a lăsat-o singură 6 zile ca să meargă la iubit. Lângă pătuț i-a pus o sticlă de lapte, să o ia singură

Înainte de a pleca de acasă, femeia și-a sedat copila ca să „stea fără griji” în timpul în care aceasta este plecată la iubitul ei. Micuța, flămândă și fără picătură de apă în preajma ei, nu a avut nicio șansă de supraviețuire. Din spusele autorităților care au găsit-o pe fetiță fără suflare, aceasta ar fi ros perna de lângă ea, încercând să se hrănească, în ultimele clipe de viață. 

Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional!

Lăsată singură timp de aproape o săptămână

Singură, așteptând-o pe mama înapoi. Așa a murit  Diana, o copilă nevinovată de doar un an și jumătate. Printre perne, pături și o jucărie, lângă ea, pe pat, se mai afla doar o sticlă goală. Pampersul pe care îl purta atunci când și-a dat ultima suflare era invadaat de viermi, iar trupul ei era slăbit și uscat.

diana hainute.jpg

A murit, la propriu, de foame și de sete

Potrivit Corriere della Sera, pe data de 14 iulie, mama ei, Alessia Pifferi, a plecta în jurul orei 19:00 pentru a petrece timp alături de noul său iubit, în Bergamo. Când au fost sesizații, anchetatorii au găsit o adevărată casă a groazei

Într-o sticlă inscripționată cu „En”, găsită în bucătărie, se aflau benzodiazepine, semn că obișnuia să o sedeze pe copilă, cel mai probabil pentru a sta liniștită. „Mi-a dat-o o persoană pe care o cunoșteam”, a încercat să se scuze femeia, în zadar. Diana murise într-o stare de slăbiciune extremă, cu răni pe corp, de la lipsa de îngrijire. Fusese lăsată singră cu zilele, nu doar în acest ultim episod fatal.

„Nu sunt o mamă rea”, zise cea care și-a lăsat copilul de doar un an singur

Conform sursei citate, atunci când individa s-a întors acasă, a găsit-o pe Diana fără suflare. Stătuse singură timp de șase zile, și era decedată de cel puțin una. „Am văzut că nu mișcă. Am lovit-o ușor pe spate. I-a pus picioarele în chiuvetă, să o ud, dar nu a reacționat. Nu sunt o mamă rea”, a spus aceasta. Femeia a sunat la urgențe după care a alerstat vecinii, însă era mult prea târziu, fetița era decedată de mai mult de 24 de ore

diana mama.jpg

Femeia i-a mințit pe anchetatori, „Voiam să mă întorc în două zile”

În fața procurorului de caz, Alessia Pifferi a povestit că intenționa să se întoarcă în doar două zile acasă, dar a rămas fără cuvinte atunci când a fost întrebată de ce nu a făcut-o. Pe partenerul ei din Leffe l-a mințit, spunând că micuța este în grija surorii ei, de teamă că „va fi judecată”. De asemenea, vecinilor le-a spus că o bonă va sta cu Diana, cât timp este plecată din localitate. Însă nimeni nu a intrat în casă în toate acele zile în care micuța a agonizat, notează observatornews.ro. 

Baloane albe şi rugăciuni pentru micuța Diana

diana baloane.jpg

Vecinii femeii o descriu pe Alessia ca pe o persoană care nu era deloc de încredere. Ca ultim omagiu, o vecină a legat cu panglici albe baloane de aceeași culoare, acestea având diverse mesaje de adio scrise pe ele: „Bună Diana!”, „Îngerule!”. În zonă, puțini vor să vorbească. Cu siguranță nu mama Alessiei. Imediat ce a sosit la locul tragediei, propria casă, aceasta le-a strigat reporterilor: „Dă-te înapoi sau te reclam!”.


Comentarii Facebook