Sambata 26 Octombrie

Destinația de vacanță pe care tot mai mulți români o aleg! Are plaje frumoase ca în Grecia, iar prețurile sunt extrem de accesibile! - FOTO


Ne apropiem cu pași repezi de perioada concendiilor, iar cei mai mulți români aleg să-și petreacă vacanța peste hotare, în destinații precum Turcia, Bulgaria, Grecia sau Egipt. 

Totuși, mai există o destinație ce începe să fie vizitată și îndrăgită de tot mai mulți români. Cu plaje frumoase ca în Grecia și cu prețul extrem de accesibile, Albania a ajuns să fie din ce în ce mai vizitată de milioane de turiști. 

Astfel că dacă ai un buget mai restrâns, dar vrei totuși să te bucuri pe litoral de această vară, Albania este locul perfect pentru tine. Pe lângă cazarea mai ieftină, viața, în general, este mai accesibilă în Albania, din punct de vedere financiar. Fie că vorbim despre o masă la restaurant, ori despre cumpărături făcute într-un magazin, nu vom fi obligați să cheltuim prea mulți bani, în această țară.

Albania este o destinație de vacanță tot mai populară

Cât despre tarifele pentru o vacanță în Albania, trebuie să știm că, spre exemplu, un sejur de 7 nopți care va include atât avionul, cât și micul dejun, ne va costa 300 de euro de persoană, în timp ce prin agențiile de turism vom plăti undeva între 500 și 700 de euro. 

De asemenea, drumul până în Albania poate fi făcut și cu mașina, drumul pânâ aici fiind de aproximativ 1.000 de kilometri. Așa că, dacă nu ți-ai planificat nimic pe această vară, o poți face acum sau îți poți programa încă de pe acum concediul de anul viitor în Albania. 

Cele-mai-frumoase-plaje-din-albania-jpg.webp

plaja-jale-albania.jpg.webp

ksamil1.jpeg

Comentarii Facebook