Duminica 28 Aprilie

”Daddy” Liviu Dragnea pune tunurile din închisoare pe Vasile Dâncu: El mi-a spus despre statul paralel


Liviu Dragnea a acordat un interviu din închisoare fostei sale consiliere acum realizatoare tv la Realitatea Plus, Anca Alexandrescu, fiica fostului jurnalist Horia Alexandrescu. 

Dragnea a spus că Vasile Dâncu i-a băgat în cap existența statului paralel.

Eu îmi asum că l-am considerat unul dintre cei mai buni prieteni, am ținut enorm la Vasile Dîncu, mă si feresc sa vorbesc urât. Atunci am avut câteva reacții interesante în discuțiile cu Irina (care i-a relatat interviul acordat de Vasile Dîncu jurnalistului Ion Cristoiu - n.red.).

Vreau să spun că despre statul paralel, primele prezentări mi le-a făcut Vasile Dîncu. 

Primele explicații despre ce înseamnă acest sistem ocult mi-au fost făcute de prietenul meu Vasile, prietenul meu de atunci.

Din discuțiile pe care le avea cu băieții de la SRI, cu Maior și Coldea, mă rog, și cu alții de acolo.

Ceea ce mi-a spus el inițial s-a adeverit, adică nu mi-a spus lucruri nerealiste sau care nu aveau efectiv o reprezentare în realitate.

Și va dau un exemplu.

În legătură cu procesul care m-a adus aici, care e un proces politic.

El mi-a povestit, ce mi-a povestit a fost confirmat ulterior și de Coldea, că într-o seară eu am fost cu Călin Tăriceanu la Antena 3 și chiar in seara zile in care a fost ANAF-ul peste Antena 3 sa ii scoata din sediu.

Eram majoritatea revoltați, era multă adrenalina atunci și ei erau împreună și se uitau la emisiune (Dîncu și Coldea - n.red.).

Și, în timpul emisiunii, doamna Kovesi l-a sunat pe dl Coldea. Foarte nervoasă că o sa-mi arate dumneaei mie că o sa ma (...) în pușcărie și pe mine, și pe soție.

Cum imi permit eu sa merg si sa apăr Antena 3 care e un trust împotriva dumneaei si... 

Prima data mi s-a parut ceva exagerat.

Ulterior, si Florian Coldea mi-a confirmat acest telefon nervos. Multe alte discutii aveau loc...”, a dezvăluit Liviu Dragnea în interviul acordat Realitatea PLUS.

Dragnea uită să spună cum participa la întâlnirile cu ”statul paralel” la vilele de protocol ale statului.

Acesta a fost închis în 27 mai 2019 timp de trei ani și șase luni în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Copilului Teleorman. El mai este cercetat și într-un alt dosar. 

PSD se pregătește de alegerile interne, iar apele din partid sunt agitate mai ales că Vasile Dîncu a spus că vrea să candideze pentru o funcție.

Comentarii Facebook